Céginformáció

ugrás a lap tetejére Δ

DELTA - TECH MÉRNÖKI IRODA KFT.
A DELTA - TECH Mérnöki Iroda Kft. 1995-ben alakult Balassagyarmaton, azóta foglalkozunk egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek és gyártósorok tervezésével és kivitelezésével.

Tevékenységi körünk legfőképp az autóipar, a műanyag- és fémfeldolgozó ipar és az elektronikai ipar területére terjed ki.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező gépész, villamos tervezők és programozók, akik 15-20 év gyakorlattal rendelkeznek gyártósorok, szerszámgépek, szerelőipari berendezések és célgépek tervezésében, gyártásában és automatizálásban.
Cégünk a technológiai problémák megoldására specializálódott.

Termékeink CE jelöléssel rendelkeznek.

A fejlődésnek és megrendelőinknek köszönhetően, akik megkövetelik a minőségbiztosítás alkalmazását, a 2002-es évben cégünknél bevezetésre került az MSZ EN ISO 9001:2009 sz. szabványnak megfelelő minőségügyi rendszer, melynek előírásai szabályozzák a termelési folyamatot a teljes működési területen, a tervezéstől a kivitelezésig, és ezeknek a folyamatoknak a dokumentálását.

A DELTA - TECH Kft. minőség- és üzletpolitikájának középpontjában a vevő teljes körű megelégedettségére való törekvés áll. Ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti komplex szolgáltatásainak minőségét, megbízhatóságát és választékát.

A tervezési feladatoknál a minőségügyi rendszer előírásainak szabályait vesszük figyelembe.
Cégünk gépész tervezői AutoCAD, Inventor, Solid Edge szoftvereket, a villamos tervezőink az EPLAN tervezői szoftvert használják a tervezési feladatok végrehajtásához. A gépek alkotóelemeit és alkatrészeit kizárólag kipróbált gyártóktól és beszállítóktól szerezzük be.

Az energetikai ipar részére K+F tevékenységet végzünk, vezérlő berendezéseket tervezünk és gyártunk.

Műszaki és kereskedelmi szakértelmünkkel az igényeknek és feladatoknak legmegfelelőbb technológiát határozzuk meg és a szükséges berendezésekre teszünk versenyképes ajánlatot.

Cégünknél a 2006-2007. évben a Humánerőforrás - Fejlesztési Operatív Program (HEFOP/2005/3.4.1.) keretében kilenc különböző területen folytak képzések, melynek finanszírozásához az Európai Unió és a Magyar Állam támogatását is felhasználtuk.
A projekt keretében mérnökeink és gazdasági szakembereink angol nyelvi képzésben részesültek. Fejlesztő mérnökeink hidraulikai, pneumatikai, valamint tervezői szoftver ismereteiket akkreditált intézményekben szervezett oktatásokon bővítették. Cégvezetési, pénzügyi és kereskedelmi területen dolgozó vezetőink magas színvonalú szaktanfolyami képzéseken vettek részt.
A képzéseken szerzett ismeretek eredményesen szolgálják mind cégünk, mind dolgozóink személyes továbbfejlődését.

A 2009-2010. években a TÁMOP - 2.3.3/A-09/1 pályázati forrás felhasználásával, öt különböző területen indított, összesen 16 szakmai és nyelvi képzési programon fejlesztjük munkatársaink tudását.
A képzések az Európai Unió és a Magyar Állam pályázati támogatásával valósulnak meg.
Nyertes pályázatunk: Munkahely megőrző támogatás munkaidő csökkentéssel és képzéssel kombinálva a DELTA-TECH Kft.-nél.

Cégünk 2009-2010. évben a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány Logisztikai és Gyártástechnikai Intézettel konzorciumban, a Baross Gábor Innovációs pályázati programban (ÉM_ITN3_07) a Technológiai Innovációs Alapból elnyert forrás felhasználásával, a "Technológiaváltás a villamos forgógépek gyártásának folyamatszabályozásra épülő korszerű gyártási rendszereiben" témában sikeres kutatás-fejlesztési projektet valósított meg. A projekt a villamos forgógép-gyártás technológiai és gyártási problémáinak mélyebb megismerésére ösztönzött, amelyek alapján újszerű, a piacon is értékesíthető konstrukciós elképzelések, koncepcionális tervek kerültek kidolgozásra.

____________________________________________________________________________________________________

MATRA-TECH MÉRNÖKI IRODA KFT.
A Matra-Tech Mérnöki Iroda Kft.-t 2005. március 04-én alapították a tulajdonosok a DELTA-TECH GROUP bátonyterenyei részlegeként.

A Matra-Tech Kft. - hasonlóan a balassagyarmati telephelyhez - egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek és gyártósorok, autó-és műszeripari szerelősorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Profilunk az automatizálás, manipulátorok, robottechnika, komplett gyártósorok és rendszerintegrálás.
Tevékenységi körünk legfőképpen az autóipar, a műanyag-és fémfeldolgozó ipar és az elektronikai ipar területére terjed ki.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező gépész, villamos tervezők és programozók.

Termékeink CE jelöléssel rendelkeznek.

Cégünk gépész tervezői AutoCAD, Autodesk Inventor és Solid Edge szoftvereket, a villamos tervezőink az EPLAN tervezői szoftvert használják a tervezési feladatok végrehajtásához. A gépek alkotóelemeit és alkatrészeit kizárólag kipróbált gyártóktól és beszállítóktól szerezzük be.

Társaságunk a Matra-Tech Mérnöki Iroda Kft. a GOP-2.2.2 -2007 pályázati forrás felhasználásával 2008. I. félévben bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Az Új Magyarország fejlesztési terv keretében 50 %-os támogatási intenzitással megvalósított projekt sikeresen zárult.

A Társaság a minőségtanúsításra való szervezési felkészülést a MÁTRAI-CONSULTING Minőségügyi és Műszaki Tanácsadó Kft szakmai menedzselésével végezte.

Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint a DNV Magyarország Kft tanúsító szervezet a sikeres tanúsító audit alapján a tanúsítványt 2008. július 25-én állította ki.
 

A balassagyarmati telephely bővítése 

Legújabb munkáink

Alumínium keret hajlító berendezés
Alumínium keret hajlító berendezés
Motor gyártósor
Motor gyártósor
Kompresszor csavarozó berendezések
Kompresszor csavarozó berendezések
1 2 3

Üzenőfal

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 2. éves összefoglaló

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 2. éves beszámoló

Prospektus letöltés

Pdf
Magyar | English | Deutsch

Online
Magyar | English | Deutsch