Főoldal

ugrás a lap tetejére Δ

Ügyvezetőnk, Oravecz Tibor, az év vállalkozója

 

2017.12.01-én cégünk ügyvezetője, Oravecz Tibor, a budapesti MÜPA-ban a Vállalkozók Napja keretében megrendezésre kerülő eseményen "2017. év Vállalkozója" díjat vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Demján Sándor VOSz elnök uraktól.

Ezúton is gratulálunk Neki!

 

 

    

 

 

 

 

Új K + F telephelyet avattunk a Győri Ipari Parkban

Kutatás-fejlesztési telephelyet avatott cégünk Győrben. A 710 millió forintos fejlesztéshez 253 millió forint pályázati támogatást nyertünk. A győri telephely létszáma a kezdeti 3-ról 27-re emelkedett. Az új, 1500 m²-es épületben kialakításra került az iroda és szerelőcsarnok mellett, modern gépekkel felszerelt forgácsoló- és hegesztőműhely, valamint darabolóhelyiség.  A K + F telephely megnyitójára 2017. szeptember 29-én került sor. A rendezvényünket dolgozóink mellett a cégünk üzleti partnerei, illetve oktatási intézmények képviselői, valamint közéleti személyiségek is megtisztelték jelenlétükkel. A műszaki prezentációk mellett zenés-táncos műsorral is szórakoztattuk a meghívottakat. A műsor után ebéddel, bor-, sajt és bonbonkóstolóval vendégeltük meg partnereinket.

        

         

Tisztelt Látogatónk!

Honlapunkon információkat találhat szolgáltatásainkról, eddig tervezett és gyártott egyedi célgépeinkről és gyártósorainkról. Amennyiben segítségére lehetünk technológiai problémáinak megoldásában, kérem, keresse munkatársainkat és kérjen ajánlatot elérhetőségeinken. Cégünk egyedi igények alapján, saját tervezésű:

tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglalkozik.

Profilunk:

Projekt menedzsment

Legújabb munkáink

Alumínium keret hajlító berendezés
Alumínium keret hajlító berendezés
Motor gyártósor
Motor gyártósor
Kompresszor csavarozó berendezések
Kompresszor csavarozó berendezések
1 2 3

Üzenőfal

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 2. éves összefoglaló

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 2. éves beszámoló

Prospektus letöltés

Pdf
Magyar | English | Deutsch

Online
Magyar | English | Deutsch