Megmunkálógépek

ugrás a lap tetejére Δ

Megmunkáló gép minden olyan gép, ami valamilyen egyedi alkatrész megmunkálására szolgál.
A célgépgyártás területén több mint 15 éve tevékenykedik eredményesen a DELTA-TECH Kft. Cégünk a partnerek egyedi igényei alapján tervez és gyárt egyedi célgépet, gyártósort, szerelősort, megmunkáló gépet.
Célkitűzésünk, hogy az egyedi gépgyártás testre szabott, gyors műszaki és technológiai megoldásaival partnereink minél jobban megfeleljenek a piaci elvárásoknak.

Öntvény fúró-sorjázó gép
Aluminium öntvény menetelő - sorjázó célgép
Hidraulikus lemezlyukasztó berendezés
Acélgerenda lyukasztó automata gépsor
Műanyag megmunkáló célgép

Öntvény fúró-sorjázó gép

ugrás a lap tetejére Δ

A fúró-sorjázó berendezésen BMW könyöklőtámasz öntvényeket munkálnak meg. A berendezés teljesen automata, és a BMW lager öntvény 3 furatának elkészítésére és sorjázására alkalmas. A furatokat 0,025 mm helyzetpontossággal készíti el. A berendezés 3 különálló fúróegységet tartalmaz. A fúrás fúróperselyen keresztül, egyenes élszalagú, belső hűtésű fúrókkal történik. A berendezés használatával a ciklusidő is javult, műszakonként 1000 db legyártására alkalmas.

Aluminium öntvény menetelő - sorjázó célgép

ugrás a lap tetejére Δ

A berendezés a gázkazán egy speciális alkatrészét meneteli és sorjázza. Egy munkafolyamat alatt 8 alkatrész megmunkálására van lehetőség. Az öntőgépből kikerülő öntvényeken a menetelés és sorjázás még elválasztatlan állapotban történik, így a gép működése egyszerűsödik és a megbízhatósága is növekszik. A menetet menetformázással állítják elő, ennek az eljárásnak az előnye, hogy nem képződik felesleges sorja, és a gyártott menet keményebb lesz. A berendezés ciklusideje 30 s.

Hidraulikus lemezlyukasztó berendezés

ugrás a lap tetejére Δ

A berendezés tekercsleadóból érkező acéllemez-szalag megmunkálására alkalmas.

A CNC vezérlésű berendezés az operátor által bevitt paraméterekből generált furatkép alapján készíti el a különböző méretű, alakú és pozíciójú furat kivágásokat.
A berendezés 6db hidraulikus présegységet tartalmaz. A lemeztekercs hosszanti irányú elmozdulását szervo motorral hajtott adagoló biztosítja. A keresztirányú elmozdulást a présegységek golyósorsó/szervomotor hajtásláncon keresztül történő mozgatása garantálja.
A berendezés 1,5 mm vastag, 170 – 500 mm széles tekercsből 60 kN lyukasztási erőszükségletű alakzatok elkészítésére alkalmas.
A vezérlő panel érintő képernyőjéről a kívánt termékszám alapján a korábban elkészített furatképeket be lehet hívni. A darabszám megadása és a lemeztekercs befűzése után az automatagyártás indítható. Azonos szélességű lemeztermékek esetén, egymást követően, többféle termék gyártása is lehetséges.
A gyártósor teljes hosszában biztonsági fényfüggönnyel védett.
 

Acélgerenda lyukasztó automata gépsor

ugrás a lap tetejére Δ

Könnyűszerkezetes építőelemek gyártásával foglalkozó multinacionális vállalat megrendelésére gyártottuk a képen látható gerenda lyukasztó gépet. A gép alkalmas folyamatos gyártásra, akár 3 gerenda folyamatos adagolására, mely ebben az iparágban egyedi technológiai fejlesztés. A berendezés többféle profilú gerendák lyukasztására is használható, akár darabonként változó lyuksémával. A hatékony javítás és karbantartás érdekében a gép pontos és sokrétű hibajelzésre és hibanaplózásra alkalmas. A berendezés segítségével gyártási statisztikákat is készítenek.

Műanyag megmunkáló célgép

ugrás a lap tetejére Δ

A berendezés palackfúvott Polyetilen (PE) vékony falú termékek vágására, furatainak stancolására alkalmas.

A jobbos-balos termékek anyageltávolításos kettévágása fogazott fűrésztárcsával, a sorjamentes vágás elektromos motorral hajtott speciálisan élezett körkésekkel történik. A vágóegységek pneumatikus előtolással rendelkeznek, a vágási sebességek állíthatóak. A furatokat bélyeg és matrica alkalmazásával és pneumatikus hengerekkel stancoljuk. A termék alakját hűen tükröző fészkeket használunk.
A berendezés teljesen burkolt munkavédelmi szempontok és zajcsökkentés céljából, illetve a kezelő ajtó elektronikus érintő léccel felszerelt. A berendezés kétkezes indítását követően az operátor szöveges kijelző terminálon tájékozódhat a berendezés helyes működéséről és az aktuális darabszámokról.
A villamos vezérlést OMRON CJ1M CPU11 típusú PLC végzi. A vevők igényei alapján más egyéb PLC típust is alkalmazunk.
 

Legújabb munkáink

Gépkocsiajtó felszerelő manipulátor
Gépkocsiajtó felszerelő manipulátor
Start-Stop rendszer vezérlő összeszerelő sor
Start-Stop rendszer vezérlő összeszerelő sor
Gépjármű hűtő ventillátor összeszerelő sor
Gépjármű hűtő ventillátor összeszerelő sor
1 2 3

Üzenőfal

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 éves összefoglaló

A GINOP-2.1.1-15-2015-00501 pályázat beruházásának és kutatás-fejlesztésének havonkénti leírása

Prospektus letöltés

Pdf
Magyar | English | Deutsch

Online
Magyar | English | Deutsch