Megmunkálógépek

ugrás a lap tetejére Δ

Megmunkáló gép minden olyan gép, ami valamilyen egyedi alkatrész megmunkálására szolgál.
A célgépgyártás területén több mint 15 éve tevékenykedik eredményesen a DELTA-TECH Kft. Cégünk a partnerek egyedi igényei alapján tervez és gyárt egyedi célgépet, gyártósort, szerelősort, megmunkáló gépet.
Célkitűzésünk, hogy az egyedi gépgyártás testre szabott, gyors műszaki és technológiai megoldásaival partnereink minél jobban megfeleljenek a piaci elvárásoknak.

Öntvény fúró-sorjázó gép
Aluminium öntvény menetelő - sorjázó célgép
Hidraulikus lemezlyukasztó berendezés
Acélgerenda lyukasztó automata gépsor
Műanyag megmunkáló célgép

Öntvény fúró-sorjázó gép

ugrás a lap tetejére Δ

A fúró-sorjázó berendezésen BMW könyöklőtámasz öntvényeket munkálnak meg. A berendezés teljesen automata, és a BMW lager öntvény 3 furatának elkészítésére és sorjázására alkalmas. A furatokat 0,025 mm helyzetpontossággal készíti el. A berendezés 3 különálló fúróegységet tartalmaz. A fúrás fúróperselyen keresztül, egyenes élszalagú, belső hűtésű fúrókkal történik. A berendezés használatával a ciklusidő is javult, műszakonként 1000 db legyártására alkalmas.

Aluminium öntvény menetelő - sorjázó célgép

ugrás a lap tetejére Δ

A berendezés a gázkazán egy speciális alkatrészét meneteli és sorjázza. Egy munkafolyamat alatt 8 alkatrész megmunkálására van lehetőség. Az öntőgépből kikerülő öntvényeken a menetelés és sorjázás még elválasztatlan állapotban történik, így a gép működése egyszerűsödik és a megbízhatósága is növekszik. A menetet menetformázással állítják elő, ennek az eljárásnak az előnye, hogy nem képződik felesleges sorja, és a gyártott menet keményebb lesz. A berendezés ciklusideje 30 s.

Hidraulikus lemezlyukasztó berendezés

ugrás a lap tetejére Δ

A berendezés tekercsleadóból érkező acéllemez-szalag megmunkálására alkalmas.

A CNC vezérlésű berendezés az operátor által bevitt paraméterekből generált furatkép alapján készíti el a különböző méretű, alakú és pozíciójú furat kivágásokat.
A berendezés 6db hidraulikus présegységet tartalmaz. A lemeztekercs hosszanti irányú elmozdulását szervo motorral hajtott adagoló biztosítja. A keresztirányú elmozdulást a présegységek golyósorsó/szervomotor hajtásláncon keresztül történő mozgatása garantálja.
A berendezés 1,5 mm vastag, 170 – 500 mm széles tekercsből 60 kN lyukasztási erőszükségletű alakzatok elkészítésére alkalmas.
A vezérlő panel érintő képernyőjéről a kívánt termékszám alapján a korábban elkészített furatképeket be lehet hívni. A darabszám megadása és a lemeztekercs befűzése után az automatagyártás indítható. Azonos szélességű lemeztermékek esetén, egymást követően, többféle termék gyártása is lehetséges.
A gyártósor teljes hosszában biztonsági fényfüggönnyel védett.
 

Acélgerenda lyukasztó automata gépsor

ugrás a lap tetejére Δ

Könnyűszerkezetes építőelemek gyártásával foglalkozó multinacionális vállalat megrendelésére gyártottuk a képen látható gerenda lyukasztó gépet. A gép alkalmas folyamatos gyártásra, akár 3 gerenda folyamatos adagolására, mely ebben az iparágban egyedi technológiai fejlesztés. A berendezés többféle profilú gerendák lyukasztására is használható, akár darabonként változó lyuksémával. A hatékony javítás és karbantartás érdekében a gép pontos és sokrétű hibajelzésre és hibanaplózásra alkalmas. A berendezés segítségével gyártási statisztikákat is készítenek.

Műanyag megmunkáló célgép

ugrás a lap tetejére Δ

A berendezés palackfúvott Polyetilen (PE) vékony falú termékek vágására, furatainak stancolására alkalmas.

A jobbos-balos termékek anyageltávolításos kettévágása fogazott fűrésztárcsával, a sorjamentes vágás elektromos motorral hajtott speciálisan élezett körkésekkel történik. A vágóegységek pneumatikus előtolással rendelkeznek, a vágási sebességek állíthatóak. A furatokat bélyeg és matrica alkalmazásával és pneumatikus hengerekkel stancoljuk. A termék alakját hűen tükröző fészkeket használunk.
A berendezés teljesen burkolt munkavédelmi szempontok és zajcsökkentés céljából, illetve a kezelő ajtó elektronikus érintő léccel felszerelt. A berendezés kétkezes indítását követően az operátor szöveges kijelző terminálon tájékozódhat a berendezés helyes működéséről és az aktuális darabszámokról.
A villamos vezérlést OMRON CJ1M CPU11 típusú PLC végzi. A vevők igényei alapján más egyéb PLC típust is alkalmazunk.
 

Legújabb munkáink

Motor gyártósor
Motor gyártósor
Automata furat és lelapolás ellenőrző kamerás rendszer főtengelyhez
Automata furat és lelapolás ellenőrző kamerás rendszer főtengelyhez
Automata vizuális ellenőrzőrendszer fejlesztő- és teszt állomás
Automata vizuális ellenőrzőrendszer fejlesztő- és teszt állomás
1 2 3

Üzenőfal

GINOP-2.1.1-15 számú K+F+I projekt megvalósítása Győrben

2016. év elején indult a DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. K+F+I projektje

Prospektus letöltés

Pdf
Magyar | English | Deutsch

Online
Magyar | English | Deutsch