PC, IT, Machine Vision

ugrás a lap tetejére Δ

PC és IT MEGOLDÁSOK

Gyártósorainkat és mérőrendszereinket intelligens vezérlő szoftverekkel látjuk el. A termelés nyomon követésére és a gyártási paraméterek összegyűjtésére a QS és egyéb autóipari előírásoknak megfelelő, informatikai gyártó rendszereket alakítunk ki. Ezek a rendszerek a PLC vezérlésű gépeink adatait összegyűjtik és megjelenítik az operátor számára, és a központi IT hálózattal kommunikálnak Ethernet, illetve WIFI rendszeren keresztül, SQL és Oracle adatbázisokkal kapcsolatot teremtve.

A termékek azonosítását RFID-vel és vonalkóddal biztosítjuk. A központi adatbázisból lehívott termelési program alapján a gépsor automatikusan betölti a gyártási paramétereket, tűréseket és a gyártandó mennyiséget. A gyártósorhoz készített egyedi programok Delphi-ben, Visual Basic-ben és Labview-val készülnek, amely biztosítja a rendkívül stabil működést, és a legújabb informatikai megoldások alkalmazását.

MACHINE VISION RENDSZEREK

A növekvő vevői igényeknek megfelelően egyre több összeszerelő gépbe és mérőberendezésbe integrálunk ipari képfeldolgozó rendszereket.
Ezek nagyobb része intelligens kamerák- Omron, DVT, Cognex, National Instruments, Keyence, Vision Components, Banner, melyek előnye, hogy külső képfeldolgozó számítógép nélkül is képes ellenőrizni, mérni és feldolgozni. Könnyen kezelhető szoftverüknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen, különösebb szakismeret nélkül lehet felprogramozni a kamerákat, mely elősegíti az esetleges változó vagy új termékek akadálytalan bevezetését. Ethernet-es interfészüknek köszönhetően a távdiagnosztikára is lehetőség nyílik, továbbá a digitális IO-k segítségével bármely új vagy már meglévő rendszerhez könnyen hozzáilleszthetők.
Sajátfejlesztésű kamerás mérőberendezések is készítünk a speciális vevői elvárásokat szem előtt tartva.

PC, IT, Machine Vision

PC, IT, Machine Vision

ugrás a lap tetejére Δ

Legújabb munkáink

Alumínium keret hajlító berendezés
Alumínium keret hajlító berendezés
Motor gyártósor
Motor gyártósor
Kompresszor csavarozó berendezések
Kompresszor csavarozó berendezések
1 2 3

Üzenőfal

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 2. éves összefoglaló

GINOP-2.1.1-15-2015-00501 2. éves beszámoló

Prospektus letöltés

Pdf
Magyar | English | Deutsch

Online
Magyar | English | Deutsch