Üzenőfal

ugrás a lap tetejére Δ

GINOP-2.1.1-15 számú K+F+I projekt megvalósítása Győrben

 

DELTA – TECH Mérnöki Iroda Kft K+F+I projektjének megvalósítása

2016. év elején indult a DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. K+F+I projektje, melynek címe: „Az iparban használatos, emberi szem és érzékelés által történő ellenőrzési feladatok támogatására alkalmas automatizált, intelligens, vizuális visszacsatolású komplex technológiai rendszerek kutatása és prototípus termékek előállítása”. A projekt, amelyet sikeres GINOP pályázat is kísér (GINOP-2.1.1-15 sz. felhívás, vissza nem térítendő európai uniós támogatási összeg: 253,33 millió forint, így a támogatás mértéke 35,53%) győri, valamint balassagyarmati helyszíneken kerül megvalósításra.

TEVÉKENYSÉGI KÖR, PROFIL

A DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. 1995-ben alakult Balassagyarmaton, azóta foglalkozik egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek, gyártó és szerelősorok, csomagolósorok, szállítópálya rendszerek és megmunkáló berendezések tervezésével és kivitelezésével. A profilja kiterjed az automatizálás, robottechnológia, valamint a rendszerintegrálás területeire, továbbáPC és IT szolgáltatásokat is nyújt vevői számára.

PARTNEREK

A vállalkozás ötvözi a világszínvonalú szakmai tudást a magyar kreativitással, így az eddig legyártott gépeknek és innovatív elképzeléseknek köszönhetően vevői között tudhat olyan nagy cégeket, mint az Audi, Bosch, Continental, Johnson Electric, Kienle-Spiess, Mahle, Opel, Suzuki, Valeo, vagy a ZF, akikelsősorban az autó és az elektronikai iparból kerülnek ki, de a cég képviseli magát a műanyag- és fémfeldolgozó iparban, az energetikai iparban és a vegyiparban is.

Gépsoraik már Európán kívül Oroszországban, Mexikóban, Kínában és Brazíliában is működnek.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A DELTA – TECH Mérnöki Iroda Kft., egyebek mellett, a paksi atomerőmű részére 2003 óta végez folyamatos fejlesztést egy speciális motorszelepvezérlő blokkon, valamint az utóbbi években nagy hangsúlyt fektet a gyártásközi ellenőrzés-technológiák továbbfejlesztésére. Ezen az úton haladva a cég 2016-ban, a GINOP-2.1.1-15-2015-00501 azonosító számon nyilvántartott, „Az iparban használatos, emberi szem és érzékelés által történő ellenőrzési feladatok támogatására alkalmas automatizált, intelligens, vizuális visszacsatolású komplex technológiai rendszerek kutatása és prototípus termékek előállítása” című pályázat keretében 713,03 millió forint összköltségvetésű projekt mellett el is nyert 253 330 683 forint támogatási összeget. E projekt keretein belül kerül sor a győri kutatás-fejlesztési központ megépítésére.

A K+F+I pályázat keretében az alábbi tevékenységek kerülnek megvalósításra:

Fényességmérő rendszer kiegészítése; alumínium blokkra is használható lunker kereső (Parabola) fény kifejlesztése; hengerfurat szkennelő; képfeldolgozó program és retusáló szoftver fejlesztése; ipari kutató fejlesztő állomás megtervezése, megépítése és üzembe helyezése; Lunker Detektor kísérleti fejlesztés ipari tesztek és termék portfólió; reklám dokumentáció és üzleti stratégia kidolgozása; lézer felület szkennelő rendszer; szkennelt 3D térbeli lézer adatokat feldolgozóegység elkészítése. A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.03.31 és terv szerint 7 új munkahelyet teremt.

További információ kérhető:

Tóth István, cégvezető

06 20 391 3061, istvan.toth@deltatech.hu

Győri kutatás-fejlesztési központunk belső cégavató rendezvénye

Végre birtokba vette győri csapatunk a felépült kutatás-fejlesztési központunkat. 2017 június 2-án sort kerítettünk egy belső cégavató rendezvényre. Balassagyarmati és bátonyterenyei telephelyünkről végül bérelt vonattal jutottunk el a rendezvényre, mivel az ország összes busza Csíksomlyó felé vette az irányt a Pünkösdi hétvégén. Jókat ettünk-ittunk, megismerkedtünk az új telephellyel. Szórakoztatásunkra Rodeo bikát is rendeltek. Darts, csocsó és pókerasztal is rendelkezésünkre állt.

Kis képes összefoglaló a buliról:

       

  

  

A DELTA-TECH is kiállított a májusi IPAR NAPJAI 2014 kiállításon.

Cégünk is képviseltette magát a Hungexpo által rendezett Ipar Napjai 2014 kiállításon.

Megismerhették cégünk tevékenységét, eddig elkészült munkáinkat. Emellett standunkon bemutattuk a MEVIR-02 automata vizuális ellenőrző állomás továbbfejlesztett változatát: a saját fejlesztésű állomás feladata a speciális vevői igényeknek megfelelő kamerás ellenőrzések elvégzése.

A DELTA-TECH GROUP csapata szeretné megköszönni azoknak, akik meglátogatták standunkat, reméljük, hogy tudtunk segíteni, választ adni kérdéseire és hasznos információkkal szolgáltunk Önnek.

A személyes megbeszélések alkalmával egyeztetett kérések feldolgozása folyamatban van. Amennyiben Önnel konkrét együttműködési lehetőség, megállapodás történt, néhány napon belül keressük Önt további információkkal, fejleményekkel, teendőkkel kapcsolatban. Azonban ha időközben bármilyen kérdés, kérés felmerült, kérjük jelezze ezt nekünk elérhetőségeinken.

A következő képekkel szeretnénk feleleveníteni a kiállítás néhány pillanatát:

               

 

 

 

 

 

Gyümölcsfa ültetés

A DELTA – TECH Kft. 2014-ben tervezi bevezetni az ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszer szabványt. A környezettudatosság melletti elköteleződésünket szeretnénk kifejezni azzal is, hogy cégünk minden dolgozója, mindhárom telephelyen elültette saját gyümölcsfáját. Munkatársaink így nem csak környezetünk megújulásáért, de telephelyeink szebbé tételéért is tettek egy-egy lépést. 

Összeválogattunk néhány fényképet az eseményről:

 

 

Gyártócsarnok avatással egybekötött partnertalálkozó rendezvény

Cégünk, a DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. 87,4 millió forint uniós támogatást nyert "Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 176 millió forint összköltségvetésű beruházás megvalósult, amelynek során nemcsak a szerelőcsarnokot bővítettük, hanem új munkahelyeket is teremtettünk. A balassagyarmati telephelyen 2012. december 6-án adták át hivatalosan az új gyártócsarnokot, ez az esemény egyben a cég partnertalálkozó rendezvénye is volt. 

Az épület terveit a szécsényi Borik Bt. készítette, a kivitelezést a Kristály-Vár Kft. végezte. A beruházás műszaki ellenőre Szatmári János, a DELTA-TECH Kft. részéről a projekt vezetője Polyák László volt. A gyártócsarnok közel 175 millió forintból létesült, ennek az összegnek a felét EU-támogatás biztosította.

A szakmai napon a cég termelő- és gyártópartnerei naprakész információt kaptak a kft. innovatív fejlesztéseiről, és más előadók szakelőadásait is meghallgathatták. A partnertalálkozón 54 társaság illetve szervezet képviseltette magát több mint száz fővel.

          

Elkészült a kibővített üzemcsarnok a balassagyarmati telephelyen

Cégünk pályázatot nyújtott be telephelybővítésre az Új Széchenyi Terv ÉMOP Telephelyfejlesztés című pályázati felhívására.  A nyertes projekt azonosító száma: ÉMOP-1.1.1/F-11-2011-0015. Cégünk 87,4 millió forint uniós támogatást nyert a közel 176 millió összköltségű beruházáshoz.  A fejlesztés során a gyártó üzemcsarnok bővítése , valamint a gyártáshoz szükséges gépek, berendezések üzembe állítása volt tervben.  A telephely bővítési munkák befejeződtek. A jogerős használatbavételi engedély birtokában a bővített épületrészt szeptember elején használatba vettük. A CNC szerszámgépeket a gyártó 2012. október 29.-én leszállította. A gépek telepítése, beüzemelése, a dolgozók betanítása megtörtént. A projekt fizikai teljesítése 2012. október 29.-vel megtörtént, a beruházás a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően megvalósult.

A projekt időtartama:      2012. január 25. - 2012. október 29.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyarország által nyújtott támogatás összege: 87.414.282.-HUF

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

3525 Miskolc, Széchenyi u. 107.

Tel.: +36-46-504-460

E-mail: norda@norda.hu

www.norda.hu

Legújabb munkáink

Gépkocsiajtó felszerelő manipulátor
Gépkocsiajtó felszerelő manipulátor
Start-Stop rendszer vezérlő összeszerelő sor
Start-Stop rendszer vezérlő összeszerelő sor
Gépjármű hűtő ventillátor összeszerelő sor
Gépjármű hűtő ventillátor összeszerelő sor
1 2 3

Üzenőfal

GINOP-2.1.1-15 számú K+F+I projekt megvalósítása Győrben

2016. év elején indult a DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. K+F+I projektje

Prospektus letöltés

Pdf
Magyar | English | Deutsch

Online
Magyar | English | Deutsch